Serveis

Els nostres serveis

Máxima exigencia

En els darrers temps Construcions Majoral S.A., s’ha implicat dins l’àmbit cívico-social, exacutant residències per la 3ª edad, escoles, entitats financeres, bars, plantes de reciclatge de fusta, etc, on el nivell d’exigència dels clients i les enginyeries és el més elevat del mercat, fet que prova la contrastada profesionalitat de Construccions Majoral S.A.
slide2

Com ho fem

Ámbits d'actuació

Rehabilitació

Construccions Majoral S.A. realitza una gestió integral de tot el procés de rehabilitació de qualsevol tipus d’edifici, casa o part de l’habitatge que es desitji, la nostra experirència i coneixament converteixen aquest procés en una tasca àgil i eficient, on el client es despreocupa totalment dels inconvenients d’aquest procés.

Obra industrial

NAUS INDUSTRIALS Construccions Majoral S.A. té una alta
especialització en l’execució de projectes industrials de tot tipus, cimentacions especials, tancaments de panell de formigó prefabricat o tancaments metàl·lics, naus claus en mà, ...

MANTENIMENT INDUSTRIAL La especialitat de l’empresa, ja que l’àgil gestió interna, juntament amb un ampli equip humà que forma Construccions Majoral S.A., proporciona una eficàcia i competitivitat en tots els treballs de manteniment de tot tipus d’indústries, fet que ha desencadenat que un nombròs grup d’empreses dipositi continuament, la confiança en els nostres serveis.

Habitatge

PLURIFAMILIAR Construccions Majoral S.A. realtiza l’execució d’habitatges plurifamiliars ja sigui com a contractista principal (gestionant tots els industrials) o com a empresa constructora, on la qualitat, tracte i bons acabats són la nostra raó de ser.

UNIFAMILIAR Construccions Majoral S.A. realtiza l’execució d’habitatge unifamiliar ja sigui com a contractista principal (gestionant tots els industrials) o com a empresa constructora, ja sigui per un particular o per una empresa aliena, on es gestionen tots els processos fins al mínim detall.

slide3

+80

Anys d'experiència

Promocions

Promocions habitatge i obra industrial.

Desenvolupem tot tipus d’obres i projectes, desde el més petit arrenjament fins a la més gran obra d’arquitectura o ingenieria, ja sigui per particulars o per grans empreses multinacionals.